jamkfi_tunnus_sininen_suomi

Yhteishaun testit

Onnistuneen opettajatesti-kampanjan pohjalta lähdimme miettimään kampanjaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun nuorisopuolelle yhteishakuun. Päädyimme toteuttamaan testit kuudelle eri JAMK:n koulutusalalle.

Testien ideana oli testata käyttäjän soveltumista ko. koulutusalalle leikkimielisellä testillä. Testeihin tehtiin myös Facebook ja Instagram -mainontaa. Testien kiitossivulla kehoitettiin testin jakamiseen ja sivulta pystyi jättämään lisätietopyynnön koulutusalaan liittyen.

Testisivuilta ohjattiin myös ko. koulutusalan sivuille ja testisivuista kerättiin myös uudelleenmarkkinointilistoja. Testit jätettiin liveksi verkkosivuille vielä jatkokäyttöä varten.

jamk-yhteishaku

Oletko kiinnostunut viraalitestistä?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Referenssit

Projekti saatiin vietyä läpi aikataulussa, jopa etuajassa, mikä meidän kokoisessa organisaatiossa on ajoittain haasteena. bGH:n kanssa on helppo tehdä töitä ja varsinkin viestinnästä ja asioihin reagoimisesta pitää antaa täydet pisteet!

Nina Viertorinne, Jyväskylän ammattikorkeakoulu (digitaalisen markkinoinnin suunnittelija)

Vähän kyllä yllätti, että lähti ihan tällaisilla lukemilla jylläämään! Lähdimme pienellä mainosbudjetilla, joten testien lukumäärä oli ihan huikea! Myös yhteydenottoja kiinnostuneilta tuli enemmän kuin odotimme. Mielellään teemme myös jatkossa bGH:n kanssa hommia!

Sonja Rahkonen, JAMK, ammatillinen opettajakorkeakoulu